Privacy Policy


Privacy policy generatorIn uw privacy policy legt u aan de consument uit hoe uw bedrijf de gegevens van uw bezoekers verzamelt en gebruikt.Wij helpen u graag bij het opstellen van uw privacy policy. Gebruik hiervoor deze handige Privacy policy generator, waarmee u een privacy statement op maat genereert.De teksten die u hieronder aanvinkt worden opgenomen in uw privacystatement. Met "u" wordt derhalve de bezoeker van uw site aangesproken. Met de "wij"-vorm wordt u als invuller van de vragenlijst bedoeld.

Dit is de website van Handelsonderneming Gebo

Ons vestigingsadres is Gestelsestraat 43 A Eindhoven

Ons postadres is Gestelsestraat 43 AEindhoven

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 17122198

Ons btw-nummer is 8086.56.347.B.01


Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch de domeinnaam en het emailadres


Bij een bezoek aan onze website bewaren wij

 a. uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website

b. uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert


Deze informatie wordt gebruikt

 a. Voor intern gebruik en daarna verwijderd

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden


Op deze site gebruiken we cookies. (Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.)

 a. informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen u toevoegt aan uw boodschappenlijst;


We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet

 

Veiligheid

 a. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.


Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?


---------------------------------------------------------------
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen


 a. Per email: info@gebo-eindhoven.nl

b. Per telefoon: 040-2960522

c. Per fax: 040-2938410


Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.


 a. Wij kunnen de e-mailadressen van onze klanten doorgeven aan organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn en die producten of diensten aanbieden die u zouden kunnen interesseren. Als u wenst dat uw e-mailadres niet meegedeeld wordt aan andere bedrijven of organisaties, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.


U zult alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt;

 

Ons bedrijf zal alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt;


 

Indien u geen reclame van ons wenst te ontvangen via post, telefoon of e-mail, kunt u ons dat laten weten op het hierboven vermelde adres.


Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacybeleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.


Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.


Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met Ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres